loader

Infosessie: Hoe word ik een betere loper?

Facebookevent infosessie

Infosessie: Hoe word ik een betere loper?

Lopen is een zeer populaire sport die ondertussen door 1 op 6 Vlamingen wordt beoefend. Maar jaarlijks heeft 25% van alle lopers een blessure en ongeveer de helft behaalt zijn of haar doelstelling niet. Wil jij blessurevrij blijven sporten en die loper worden die zijn doelen wel behaalt? Kom dan zeker luisteren naar deze 3 deskundigen op gebied van loopbegeleiding.

Ben jij een recreatieve, competitieve of professionele loper? Iedereen is welkom.


Slim trainen: beter lopen met meer fun! (Karen Van Proeyen)

Karen heeft een doctoraat in de Bewegingswetenschappen en is huidig Belgisch kampioen marathon. Zij werkt bij 'Animo Running & Triatlon Coaching' en begeleidt dagelijks lopers van elk niveau. Op basis van een fysieke looptest bepaalt zij trainingszones en maakt zij een persoonlijk loopschema in functie van jouw doelstelling.


Brandstof voor een optimale prestatie (Marieka Wagemans)

Marieka is gediplomeerd sportvoedingsdeskundige en personal trainer. Zij heeft een eigen zaak 'Be Healthy - Get Fit' in Tongeren. Zij begeleidt lopers in het behalen van hun doelen en het verbeteren van prestaties door middel van een optimale voeding. Met de juiste brandstof zal het lopen alleen maar makkelijker en aangenamer worden.


You can't go wrong getting strong (Raf Maiori)

Raf is kinesitherapeut en zaakvoerder van Educare. Hij begeleidt lopers bij blessures maar ook in kader van blessurepreventie en prestatieverbetering. Na een uitgebreide loopanalyse (specifieke bewegingstesten, impactmeting en videoanalyse) volg je een individueel begeleidingstraject om jouw zwakke schakels te verbeteren en sterker te worden. Hierbij ligt de nadruk op beweeglijkheid, lichaamscontrole/stabiliteit, krachttraining en looptechniek.


Datum: vrijdag 31.3.2023 (Wij starten stipt om 19u00 en eindigen om 20u30)

Plaats: Zaal Terlogt, Helstraat 22, Diepenbeek

Inkom: GRATIS

Max 80 personen (inschrijven is verplicht)

Inschrijven