loader
Debruyne geblesseerd

Functional Training voor voetballers

Wil jij fysiek helemaal klaar zijn voor het voetbalseizoen 2019-2020, blessures vermijden en prestaties verbeteren? Kom dan iedere dinsdagavond onder begeleiding van een ervaren sportkinesitherapeut trainen in groep op stabiliteit, kracht, explosiviteit, coördinatie en reactiesnelheid .

Iedere dinsdag vanaf 21 mei 2019 tem 25 juni 2019 van 19.30u - 21.00u (6 trainingen) voor voetballers vanaf 16 jaar op de voetbalterreinen van KFC Diepenbeek (Waardestraat). Prijs deelname bedraagt €70 (verplichte inschrijving).

Inschrijven
IMG_9675

Workshop 'looptechniek' (VOLZET)

Na de succesvolle workshops van vorig jaar en op algemene aanvraag organiseert Raf Maiori van Kinépraktijk Educare en tevens Running Smart Expert zowel in mei als in juni workshops looptechniek in de prachtige setting van het Demerstrand in Diepenbeek.

Deze workshops zijn bedoeld voor lopers van iedere niveau om de looptechniek te verbeteren.

'Helaas zijn deze workshops alweer volzet. Heb jij interesse om deel te nemen aan zo'n workshop? Laat het ons dan weten via mail en wij houden je vervolgens op de hoogte als we nieuwe workshops plannen.'


40_MG_7602_B-2

Bikefitting: Ben jij klaar om te gaan fietsen?

Begint het bij jou ook al te kriebelen om weer op je koersfiets te kruipen en die eerste kilometers van 2019 af te leggen? Maar zit je eigenlijk wel goed op je fiets?

Niets zo vervelend als pijn krijgen tijdens het fietsen. Wacht dus niet langer, neem contact op en maak een afspraak voor bikefitting.


Speciale voorwaarden voor groepen!